27 Aralık 2014 Cumartesi

Yeni Tanıtım Fragmanı Bekleniyor

Sevdam Alabora daha ilk fragmanı yayınlandığı günden itibaren bizleri heyecanlandırmayı başarmıştı. Kadir Doğulu'yu yeni projesinde izleyecek olmak bizleri mutlu etti. ATV ekranlarında her gün bir kaç kez izlediğimiz tanıtım fragmanı'ndan sonra artık daha geniş çaplı bilgilere ualaşabileceğimiz bir teaser bekliyoruz. Bazı yeni yayın hayatına başlayacak diziler önümüzdeki yılbaşı akşamını bir reklam aracı olarak kullanmak istiyorlar. Edindiğimiz bilgilere göre yılbaşı gecesi Sevdam Alabora'nın yeni bir fragman video'sunu izleyebiliriz.
Takipçilerimiz için gelişmeleri takip etmeye edeceğiz. Bakalım yeni yılın ilk dakikalarında yeni bir Sevdam Alabora tanıtım fragmanı görecekmiyiz.

25 Aralık 2014 Perşembe

Muğla Çekimleri Ocak'ta Başlıyor

Bildiğiniz gibi Sevdam Alabora'nın çekimleri Muğla'da yapılacak. Edindiğimiz bilgilere göre çekimler Ocak ayının ilk haftasında başlayacak. Yaptığımız araştırmalar şimdilik bu şekilde. Bazı internet sitelerinde çekimlerin başladığı söylenmekte bu haberler doğruyu yansıtmıyor.
Diğer yandan yayıncı kuruluş ATV sürekli dizimizin tanıtımlarını yapmakta. Henüz dizimizin yayın hayatına başlamasına uzun bir zaman olmasına rağmen sürekli tanıtım fragmanlarının yayınlanması ilerleyen günler için pozitif bir hava yaratabilir. Bildiğiniz gibi bir dizinin beğenilmesi için tanıtımlar çok önemli.
Yapımcı şirket Endemol bu sezon için ilk olarak Paramparça adlı diziyi yayına soktu. Star ekranlarında yayınlanan dizi reyting sıralamasında adeta patlama yaparak Karadayı gibi bir diziyi bile geride bıraktı. İnşallah Sevdam Alabora'da bu şekilde başarılı reyting sonuçlarına ulaşır.
Sevdam Alabora Dizisi ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

21 Aralık 2014 Pazar

Sosyal Medya'da Sevdam Alabora Patlaması

Henüz daha kısacık bir tanıtım fragmanı yayınlanmasına rağmen Sevdam Alabora dizi severler üzerinde olumlu etkiler bıraktı. Dizimizin ismi kullanılarak sosyal medya'da sayısız paylaşımlarda bulunuldu. Tabiki özellikle dizimizde Kadir Doğulu'nun var olacak olması bu paylaşımların sayısını artırdı. Yaptığımız gözlemler doğrultusunda daha şimdiden Sevdam Alabora kendisine has bir izleyici kitlesi toplamış gibi gözüküyor. Aslında takipçi desek daha doğru olur. İşte bu yorumlardan bazılarını sizler için paylaşıyoruz.

#SevdamAlabora ilk bölümünü bekliyorum sırf senin için ya @kadirdogullu :)
#SevdamAlabora muzikler @Alpyenier 'e ait ve yine muhteşem temalar var dizide izlerim kesinlikle !
#SevdamAlabora muhteşem olacak #atv
#SevdamAlabora Yeni dizi bi harika görünüyor dostum!

Yukarıda gördüğünüz gibi #SevdamAlabora başlığı altında sizlerde sitemiz üzerinden veya sosyal medya'dan yorum yaparak dizimizin tanıtımına katkıda bulunabilirsiniz.

18 Aralık 2014 Perşembe

Sevdam Alabora Ne Zaman Başlayacak?

Son dakika: Sevdam Alabora'nın ne zaman başlayacağını açıklıyoruz. Edindiğimiz bilgilere göre Sevdam Alabora Şubat ayının ilk haftasında ATV ekranlarında olacak. Henüz yayın günü ve saati belirlenmesede Şubat ayında ATV ekranlarında Sevdam Alabora'yı izleyeceğiz.
Uzun süren bekleyişin ardından nihayet Sevdam Alabora Dizisi tanıtımları yayınlanmaya başlıyor. ATV ekranlarında dizi severlerle buluşacak olan Sevdam Alabora ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.
Kadir Doğulu'nun başrollerinde rol alacağı Sevdam Alabora Dizisi edindiğimiz bilgilere göre Ocak ayında yayın hayatına başlayacak. Yani şimdiki zamandan hesaplarsak yaklaşık olarak bir ay gibi bir süre var dizimize kavuşmamıza.
Sezonun en güzel dizileri arasında daha şimdiden gösterilmeye başlanan Sevdam Arabola'nın çekimleri tüm hızıyla devam etmekte. Dizimiz ile ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

17 Aralık 2014 Çarşamba

Birbirlerine Yakıştılar mı? Yakışmadılar mı?

Takipçilerimiz için Sevdam Alabora hakkında yapılan yorumları mercek altına aldık. Dizimizin başrollerinde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu rol almakta. Bildiğiniz gibi kadir Doğulu son olarak Fatih Harbiye'de rol almış ve büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Henüz dizinin daha sıcaklığını kaybetmemiş olması izleyicileri etkilemiş gibi gözüküyor.
Sevdam Alabora'da Kadir Doğulu rol gereği Elçin Sangu ile büyük bir aşk yaşayacak. Bu durum karşısında özellikle Kadir Doğulu'nun fanları ortada kalmışlar gibi bir hava sezinledik. Bazıları evet birbirlerine yakınlaştılar Kadir ve Elçin derken. Bazıları ise hayır yakışmadılar Neslihan Atagül olsa idi daha iyi olurdu gibi kelimeler kullandı.
Açıkçası bizlerde bu konu hakkında kararsız kaldık. Takipçilerimizin yorumlarını bekliyoruz. Bu durumun ortaya çıkmasındaki en büyük sebep kuşkusuz Fatih Harbiye'nin daha yeni final yapması.

16 Aralık 2014 Salı

Sevdam Alabora 1.Tanıtım Fragmanı

Sevdam Alabora'nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Gerçekten etkileyici bir dizi olacağını bu fragman'dan anlayabiliyoruz. Başrollerimizde rol alan Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun birbirlerine yakıştığını düşünmekteyiz.
Fragman'dan anladığımız kadarı ile çok güzel bir aşk dizisi olacak Sevdam Alabora. Sizleri daha fazla bekletmeden Sevdam Alabora Tanıtım Fragmanı ile baş başa bırakıyoruz.
Sevdam Alabora 1.Tanıtım Fragmanı
Sevdam Alabora hakkındaki yorumlarınızı alt kısımdan yazabilirsiniz.

Sevdam Alabora Tanıtım Fragmanı Geliyor

Bu bilgiyi ilk kez burada öğreniyorsunuz. Kadir Doğulu'nun yeni dizisi Sevdam Alabora'nın ilk tanıtım fragmanı bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak.
Edindiğimiz son dakika bilgilerine göre ATV'de bu akşam yayınlanacak olan Balçova - Galatasaray Kupa maçı devre arasında Sevdam Alabora'nın ilk tantım fragmanı yayınlanacak.
Gerçekten çok heyecanlı dakikalar yaşayacağımız bir gerçek. Uzun zamandır merak edilen dizi bakalım özellikle Kadir Doğulu fanları tarafından nasıl karşılanacak.
 Bu akşam yayınlanacak olan Sevdam Alabora'nın ilk tanıtım fragmanı'nı güncel olarak sitemizde izleyebilirsiniz.

6 Aralık 2014 Cumartesi

Mustafa Avkıran Dizimizde Rol Alacak

Alabora dizisi oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Son olarak daha önce Kuzey Güney ve Kaçak dizilerinde izlediğimiz Mustafa Avkıran Alabora Dizisi Oyuncu Kadrosu'na katıldı. Endemol Türkiye’nin yepyeni dizisi Alabora’ya yeni bir isim dahil oldu! Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın ana hikayesini yazacağı başrollerinde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu’nun yer alacağı diziye Kuzey Güney ve son olarak Kaçak dizisinde İsmet Topçuoğlu karakterini canlandıran Mustafa Avkıran dahil oldu. atv’de ekranlara gelecek dizisini yönetmenliğini ise Aydın Bulut üstlenecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosunun da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

5 Aralık 2014 Cuma

Kadir Doğulu'nun Yeni Dizisi Kesinleşti

Başarılı oyuncu Kadir Doğulu geçtiğimiz günlerde Fatih Harbiye'nin yayından kaldırılacağı haberinden sonra rol alacağı yeni dizisi kesinleşti. Edindiğimiz bilgilere göre Kadir Doğulu Atv ekranlarında yeni yılda yayınlanacak olan Alabora Dizisi ile geri dönecek. Gerçekten fanları için mutlu edici bir haber çünkü onu fazla ara vermeden yine ekranlarda göreceğiz.
Hazırlıklarına son hız devam edilen Alabora Dizisi'nde Kadir Doğulu'ya eşlik edecek isim güzel oyuncu Elçin Sangu olacak. Bakalım güzel bir ikili olduklarını düşünüyoruz. Güzel bir dizi inşallah ortaya çıkacaktır. Alabora Dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri güncel olarak sitemizde takip edebilirsiniz.