18 Ocak 2015 Pazar

Sevdam Alabora Dizisi Konusu

Zaman yaklaştıkça bizidem Sevdam Alabora hakkında bilgilere ulaşmak açısından bilgiler kazanmamız daha kolay bir hale geliyor. Çok kısa bir zaman içerisinde Sevdam Alabora'nın yeni bir tanıtım fragmanı dizi severlerle buluşacak. Sevdam Alabora özellikle yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ile büyük beğeni topladı. Sosyal medya'da paylaşımlar arka arkaya dizi severler tarafından yapıldı. Biraz sizlere Sevdam Alabora Dizisi Konusu hakkında bilgiler sunmak istiyoruz.
Yayınlanan tanıtımda kullanılan kelimelerden çıkardığımız sonuç güzel bir Aşk dizisi bizleri bekliyor. Ancak at üzerinde nehrin iki yakasında birbirine olan bakışmalardan anladığımız kadarıyla bu Aşk'ın önünde bazı engeller olacak. Ayrıca fragmanda kullanılan "Geçmişin Gölgesi Uzun Olur" cümlesinden önceki zamanlarda yaşanan olaylar Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun birbirlerine karşı hissedecekleri duyguların önünde engel gibi duracak gözüküyor.

Sevdam Alabora Dizisi Konusu Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur... Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.
Büyük bir heyecan içerisinde yayınlanacak olan yeni tanıtım fragmanlarını bekliyoruz. Ama şimdiden sitemize olan yoğun ilgi, sosyal medya'da yapılan yorumları dikkate alırsak Sevdam Alabora yılın en güzel dizilerinden birisi olmaya aday.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder