30 Ocak 2015 Cuma

Reyting Sonuçlarında Zorlu Rakipler Bizi Bekliyor

Sevdam Alabora bildiğiniz gibi yapılan açıklama ile Salı akşamları ATV ekranlarında yayınlanacak. Salı akşamı diğer kanallarda yayınlanan dizileri araştırdık. Bu araştırmayı yapma amacımız bildiğiniz gibi son yıllarda bir çok dizi yayın hayatına başlar başlamaz ekranlara veda etti. Bu yüzden uzun soluklu olması için reyting sonuçları güzel olması lazım.
Sevdam Alabora'nın yayınlanacak salı akşamları Star, Kaderimin Yazıldığı Gün ile Kanald ise Küçük Ağa dizileriyle rakibimiz olacak gibi gözüküyor. Her iki dizininde kendine has kemikleşmiş bir izleyici kitlesi mevcut. Küçük Ağa'yı daha çok çocuk kuşak izleyiciler takip ederken Kaderimin Yazıldığı Gün orta yaş izleyicileri kendisine kitle edindi. Bizim dizimiz Sevdam Alabora bu iki kuşak arasındaki kısmı eğer ekrana bağlayabilirse o zaman Reyting Sonuçları güzel gelir. Bizim umudumuz bu yönde bakalım ilerleyen günler neleri gösterecek.

Sevdam Alabora 3.Tanıtım Fragmanı

Sevdam Alabora 3.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı! Sonunda beklenen oldu ve dizimiz ile ilgili gelişmeler yaşanmaya başladı. Edindiğimiz bilgilere göre Sevdam Alabora 1.Bölüm ile 10 Şubat Salı akşamı dizi severlerle buluşacak. Yaşanan bu gelişmeden sonra yayıncı kuruluş ATV tanıtımları hızlandırdı. Şimdi hep birlikte yayınlanan Sevdam Alabora 3.Tanıtım Fragmanı'nı hep birlikte izleyelim.

Sevdam Alabora Yayın Tarihi Kesinleşti

Son dakika: sevdam alabora yayın tarihi kesinleşti. Sevdam Alabora 1.Bölüm ile 10 Şubat Salı akşamı ATV ekranlarında başlıyor. Uzun bir zaman geçmesine rağmen Sevdam Alabora'nın yayın tarihinin açıklanmaması özellikle rol alan oyuncuların fanları tarafından sitem dolu mesajlarla karşılanmıştı. Biraz düşününce böyle bir dizinin var olacağı bir ay oldu öğreneli. Henüz resmi bir açıklama yapılmaması gerçekten düşündürücü.
Sevdamalabora.com olarak yaptığımız araştırmalara göre dizimiz için şu anda en çok konuşulan 12 şubat perşembe akşamı. Bir çok platform'da yapılan dedikodularda 12 Şubat Perşembe akşamı Sevdam Alabora yayın hayatına başlayacak. Şunu belirtmek isterizki bu haber şu anda kesinleşmedi veya resmi kurumlar tarafından açıklanmadı. Ancak biz bir tahmin olarak 12 Şubat Perşembe akşamını sizlere Sevdam Alabora 1.Bölüm yayın tarihi olarak paylaşmak istedik.
Bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek. Yayın tarihimiz kesinleşir kesinleşmez yazımız güncellenecektir.

28 Ocak 2015 Çarşamba

Başak Parlak Oyuncu Kadromuza Katıldı

Sevdam Alabora oyuncu kadrosu her geçen gün netleşmeye devam ediyor. Son olarak genç kuşağın önemli bayan oyuncularından Başak Parlak dizimize katıldı. Başak Parlak Sevdam Alabora'da Banu karakterine hayat verecek. Yeni dizisinde Başak Parlak'a başarılar diliyoruz.

24 Ocak 2015 Cumartesi

Sevdam Alabora Dizisi Oyuncuları

Yayın tarihimiz yaklaştıkça Sevdam Alabora oyuncu kadrosu netleşiyor. Dizimize yeni oyuncular katıldı. Sevdam Alabora Dizisi yayın tarihi yaklaştık dizimizde rol alacak isimler belli olmaya başladı. Daha önce dizimizde başrollerde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun rol alacağını belirtmiştik. Sevdam Alabora'nın oyuncu kadrosu'na daha sonra Mustafa Avkıran katılmıştı. Son olarak dizimizin oyuncuları arasına daha önce bir çok dizi projesinde izlediğimiz Gökçe Yanardağ'da katıldı.
Sevdam Alabora Dizisi Oyuncuları
Kadir Doğulu
Elçin Sangu
Mustafa Avkıran
İlker Kızmaz
Sacide Taşaner
Gökçe Yanardağ
Henüz belirlenen isimler yukarıda yazdık. Sevdam Alabora'da hangi karakterleri canlandıraklarını ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.
Dizinin ilk ve en büyük fan sitesi olarak Sevdam Alabora Dizisi Oyuncuları'na başarılar diliyoruz.

19 Ocak 2015 Pazartesi

Sevdam Alabora 2.Tanıtım Fragmanı

Sonunda merakla beklediğimiz Sevdam Alabora'nın yeni tanıtım fragmanı yayınlandı. Gerçekten çok yakında güzel bir dizi daha izleyeceğiz ATV ekranlarında. Yayınlanan tanıtım fragmanı kısa sürede sosyal medya'da büyük beğeni topladı. Şimdi dilerseniz videoyu hep birlite izleyelim.
Başrollerinde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun rol alacağı Sevdam Alabora yakında dizi severlerle buluşuyor.

18 Ocak 2015 Pazar

Sevdam Alabora Dizisi Konusu

Zaman yaklaştıkça bizidem Sevdam Alabora hakkında bilgilere ulaşmak açısından bilgiler kazanmamız daha kolay bir hale geliyor. Çok kısa bir zaman içerisinde Sevdam Alabora'nın yeni bir tanıtım fragmanı dizi severlerle buluşacak. Sevdam Alabora özellikle yayınlanan ilk tanıtım fragmanı ile büyük beğeni topladı. Sosyal medya'da paylaşımlar arka arkaya dizi severler tarafından yapıldı. Biraz sizlere Sevdam Alabora Dizisi Konusu hakkında bilgiler sunmak istiyoruz.
Yayınlanan tanıtımda kullanılan kelimelerden çıkardığımız sonuç güzel bir Aşk dizisi bizleri bekliyor. Ancak at üzerinde nehrin iki yakasında birbirine olan bakışmalardan anladığımız kadarıyla bu Aşk'ın önünde bazı engeller olacak. Ayrıca fragmanda kullanılan "Geçmişin Gölgesi Uzun Olur" cümlesinden önceki zamanlarda yaşanan olaylar Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun birbirlerine karşı hissedecekleri duyguların önünde engel gibi duracak gözüküyor.

Sevdam Alabora Dizisi Konusu Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur... Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.
Büyük bir heyecan içerisinde yayınlanacak olan yeni tanıtım fragmanlarını bekliyoruz. Ama şimdiden sitemize olan yoğun ilgi, sosyal medya'da yapılan yorumları dikkate alırsak Sevdam Alabora yılın en güzel dizilerinden birisi olmaya aday.