21 Mart 2015 Cumartesi

Sevdam Alabora Bitiyor Final Yapıyor Mu?

Ve malesef Sevdam Alabora Final Yaparak Ekranlara Veda Etti! Bu haftanın belkide konuşulan en önemli konularından bir tanesi dizimizin final yapıp ekranlara veda edip etmeyeceği ile ilgili. Şu an tam bir belirsizlik hakim. Bazı kişiler dizi daha yayınlanmayacak hatta set boşaltıldı derken, bazı kesim ise hayır sevdam alabora yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek diyor.Sevdam Alabora ile ilgili sıcak gelişmeler şu anda yaşanmakta. ATV ekranlarında büyük ümitlerle yayın hayatına başlayan ancak beklediği ilgiyi henüz göremeyen Sevdam Alabora'nın ciddi ciddi Final yapıp ekranlara veda edeceği konuşulmakta.
Özellikle yayın günü'nün değiştirilip Pazar akşamlarına alınmasından sonra gelen kötü reyting sonuçları bu konuşulanların gerçekleşme olasılığını yükseltiyor. Twitter üzerinden diziyi yakından takip eden izleyiciler yaptıkları yorumlar ile her ne kadar bu düşünceye karşı çıksada üzülerek söylüyoruzki ilerleyen saatlerde böyle bir karar alınabilir.
Sevdam Alabora Fan Club olarak ziyaretçilerimize soruyoruz sizce Sevdam Alabora Final Yapıp Ekranlara Veda Etmeli Mi?

18 Mart 2015 Çarşamba

Sevdam Alabora 4.Bölüm (8 Mart Pazar)

Sevdam alabora 4.bölüm için artık hazırız. Hep birlikte dizimizin yeni bölümünü izleyeceğiz. Bu haftada birbirinden heyecanlı gelişmeler dizide bizleri bekliyor. Sevgili sevdam alabora takipçileri; dizimizin yeni bölümünü internet üzerinden takip etmek için aşağıda paylaştığımız bağlantı adresini kullanabilirsiniz.
Önümüzdeki bir hafta boyunca dizimiz ile ilgili tüm gelişmeleri buradan sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Sizlerde Sevdam Alabora Yeni Bölüm hakkındaki düşüncelerinizi, al kısımdan yorum yaparak bizlere katkı sağlayabilirsiniz.
İlk olarak yeni bölüm fragmanı'na gelecek olursak: Dizimizi yakından takip eden izleyicilerin bildiği gibi Sevdam Alabora fragmanları bir kaç gün gecikmeli çıkmakta. Yani şu anlama geliyor 4.Bölüm Fragmanı için biraz beklememiz gerekebilir bunu şimdiden söyleyelim.
Zeynep ve Gökhan arasındaki sahneler özellikle sosyal medya'da büyük ilgi görmeye başladı. Bakalım bu yakınlaşma dizimizin reyting sonuçlarını yükseltecek mi
Yorumlarınızı, Senaryolarınızı, Duygularınızı, Düşüncelerinizi Alt Kısımdan Yazmayı Unutmayınız!

Sevdam Alabora Yayın Günü Değişti

Geçtiğimiz haftalarda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan, her ne kadar reyting sonuçlarında başarılı olamasada kendisine bir izleyici kitlesi edinmeyi başaran Sevdam Alabora gün değiştirdi. Yapılan açıklamaya göre Sevdam Alabora 3.Bölüm ile birlikte 1 Mart Pazar akşamı ATV ekranlarında olacak.
Açıkçası bu değişime biz olumlu bakıyoruz. Özellikle dizinin internet üzerinde çok beğenilmesi sosyal medya'da yapılan yorumlardan anlaşılıyor. Ancak bu beğeniye rağmen Reyting sonuçlarındaki başarısızlık sanıyoruzki strateji ile ilgili. İnşallah kısa sürede çok sevdiğimiz Sevdam Alabora yeni yayın gününde reyting sonuçlarını yükseltmeyi başarır.

11 Mart 2015 Çarşamba

Sevdam Alabora 3.Bölüm (1 Mart Pazar)

Nihayet Sevdam Alabora yeni bölüm ile dizi severlerle buluşuyor. Bu akşamı ATV ekranlarında sevdam alabora 3.bölüm'ü izleyeceğiz.
Saatler yaklaştıkça heyecanımız kat ve kat artmakta. Sevgili takipçilerimiz Sevdam Alabora 3.bölüm'ü internet üzerinden takip etmek isteyen ziyaretçilerimiz aşağıda paylaştığımız bağlantı adresini dizi başlar başlamaz kullanabilirsiniz.
sevdam alabora 3.bölüm canlı izle
(bağlantı bölüm başlamadan 15 dakika önce eklenecektir)
Ayrıca yine dizimizi internet üzerinden takip eden izleyiciler için bölüm sonunda paylaşımlarımız devam edecektir.
Sevgili ziyaretçilerimiz dizimizin yayın günü değiştiği için yeni bölüm fragmanı biraz geç yayınlanacaktır. Buradan tüm sevdam alabora 3.bölüm fragmanı izlemek için bekleyenlere duyurulur. Güncelleceme: Sevdam alabora 3.bölüm fragmanı yayınlanacak. Değerli sevdam alabora dizisi takipçileri merak içerisinde 3.bölüm fragmanı izlemek için beklediğinizin farkındayız. Fragman inşallah yayınlanır ve sizlerle paylaşıyoruz.Heyecanımız sevdam alabora yeni bölüm yaklaştıkça artıyor. Hep birlikte 3.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyoruz. nefeslerimizi tuttuk sevdam alabora'nın yayınlanacak olan 3.bölüm fragmanı videosunu bekliyoruz. Sevdam Alabora 3.Bölüm Fragmanı konumuza hoşgeldiniz. 24 Şubat Salı akşamı ATV ekranlarında Sevdam Alabora 3.Bölüm ile kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecek. Her hafta olduğu gibi dizimizin yeni bölüm fragmanı'nı hep birlikte izleyip yorumlayacağız. Ayrıca ilerleyen günlerde bölüm özeti ve bölüm 2.fragmanı'da burada olacaktır.
Sevdam Alabora 3.Bölüm Fragmanı
Sevgili Sevdam Alabora dizisi takipçileri: Sevdam Alabora 3.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz burada olacaktır. Sevdam Alabora 3.Bölüm Tanıtım Fragmanı'nı sizler için takip ediyoruz. Fragmanı beklerken dizi hakkındaki yorumlarınızı alt kısımdan yazabilirsiniz.

Sevdam Alabora Canlı izle

Sevdam Alabora Canlı izle konumuzda hep birlikte başrollerinde Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun rol aldığı dizimizi seyredeceğiz. Sevdam Alabora her hafta salı akşamları Türkiye saati ile 20:00'dan itibaren yayında olacak. Diziyi internet üzerinden takip etmek isteyen izleyiciler veya evde başka bir kanal açıldığı için Sevdam Alabora'yı takip etmekte zorluk yaşayan kullanıcılara hizmet adına bu konumuzu açtık. Aşağıda paylaştığımız player'den Sevdam Alabora'yı Canlı izleyebilirsiniz.
Herhangi bir donma veya yayında bozukluk yaşanması durumunda Aşağıdaki Yorum kutusundan bizlere bildirim yapabilirsiniz. Dizimizin yeni bölüm'ünü izlerken yorumlarınızı yazmayı lütfen unutmayınız.
İyi Seyirler