26 Mayıs 2015 Salı

Güneşin Kızları Oyuncu Kadrosu

Güneşin Kızları Oyuncu Kadrosu Çok yakında Kanald ekranlarında Güneşin Kızları yayın hayatına başlıyor. Yaz aylarında Güneşin Kızları Dizisi ile çok güzel dakikalar geçireceğiz. güneşin kızları dizisi oyuncuları birbirinden usta isimler tarafından oluşturuldu. Çekimleri İstanbul'da yapılan dizi KanalD ekranlarında Rating savaşına girecek. Gerçekten izlemenizi istediğimiz nadir projelerden bir tanesi. Güneşin Kızları 1.Bölüm ile Haziran ayının ilk haftası yayında olacak. Güneşin Kızları İzle'mek için tek yapmanız gereken dizinin en büyük fan sitesi gunesinkizlari.dizisitv.com adresini ziyaret etmek.

8 Mayıs 2015 Cuma

Çilek Kokusu Dizisi

Yaz aylarında mükemmel bir senaryo ile Çilek Kokusu karşımızı çıkacak. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan, başrollerinde Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in rol alacağı dizi gerçekten çok heyecanlı sahneleri evimize sokacak. Edindiğimiz bilgilere göre çok kısa bir zaman içerisinde yayın hayatına merhaba diyecek.
  Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim gibi genç kuşağın önemli iki ismini bulunduran dizi Haziran ayında yayın hayatına başlayacak. Çilek Kokusu Dizisi daha başlamadan büyük bir kitle tarafından takip edilmeye başlandı bile. Özellikle sosyal medya'da fırtınalara koparmakta. Bizlerde güzel bir dizi izleyeceğimizi tahmin ediyoruz ancak yinede Çilek Kokusu 1.Bölüm izle'dikten sonra kararımızı vermek daha doğru olur.
Çilek Kokusu izle'mek için biraz daha beklememiz gerekmekte. Ama sizler Çilek Kokusu'nun en büyük fan sitesi www.cilekkokusu.org adresinden gelişmeleri anında takip edebilirsiniz.
Özellikle tatil dönemine denk gelen aylarda televizyon ekranlarında pek izlemeye program bulamıyoruz. Bu dönemde Çilek Kokusu çok iyi gelecek bizlere. Dizinin hikayesi gerçekten çok etkileyici. Tamamen doğal bir hikaye hani derlerya cıvıl cıvıl birisi evet işte Çilek Kokusu Dizisi aynen o cinsten.