23 Haziran 2015 Salı

Adı Mutluluk Dizisi Konusu

Son günlerin en popüler dizisi Adı Mutluluk nihayet yayın hayatına başlıyor. Gerçekten merakla beklenen dizi bakalım nasıl ilgi görecek. Adı Mutluluk Oyuncuları daha şimdiden büyük bir heyecan içerisine girmiş durumdalar. Sevgili takipçilerimiz Adı Mutluluk Dizisi hakkındaki gelişmeleri www.mutlulukdizisi.com adresinde takip edebilirsiniz.

18 Haziran 2015 Perşembe

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisi

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisi Ramazan ayında her akşam Trt1 ekranlarında Yunus Emre Aşkın Yolculuğu Dizisi'ni izlemek imkanına sahip olacağız. Bu akşam ilk kez Yunus Emre 1.Bölüm ile 22:00'dan itibaren ekranlarda olacak. Yunus Emre Dizisi Oyuncuları gerçekten uzun bir çalışmadan sonra bir araya getirildi. Yunus Emre Dizisi Konusu özellikle genç ve çocuklarımızın öğrenmesi gereken bir durum diye düşünmekteyiz. Sevgili takipçilerimiz Yunus Emre Nerede Çekiliyor? Yunus Emre Bölüm Fragmanı ve daha fazlası dizi hakkındaki aradığınız herşeyi http://askinyolculuguyunusemre.dizisitv.com/ dizinin fan sitesinde bulabilirsiniz.

16 Haziran 2015 Salı

Kiralık Aşk Dizisi

Star tv ekranlarının yeni dizisi Kiralık Aşk 19 Haziran Cuma akşamı yayın hayatına başlıyor. Uzun süren tanıtımlardan sonra bakalım Kiralık Aşk Dizisi beklediği ilgiyi görecek reyting sonuçlarında zirvede kendisine yer bulacak mı? Yeni Dizi hakkındaki tüm gelişmeleri sadece Kiralık Aşk Dizisi haberlerinin yer aldığı fan sitesi http://kiralikask.dizisitv.com/ adresinden güncel olarak takip edebilirsiniz.
Kiralık Aşk Dizisi Konusu
Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci ve Sinem Öztürk yer alırken, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor

12 Haziran 2015 Cuma

Güneşin Kızları Dizisi

Uzun süren bekleyişin ardından Güneşin Kızları Dizisi önümüzdeki perşembe akşamı dizi severlerle buluşuyor. Gerçekten Kanald uzun bir tanıtım sürecinden sonra diziyi sonunda yayın hayatına sokuyor. Kısa sürede özellikle sosyal medya'da büyük beğeni topladı Güneşin Kızları. Bakalım bu başarısını yüksek reyting sonuçlarına ulaşarak taçlandırabilecek mi? Sevgili Güneşin Kızları Dizisi takipçileri dizi hakkındaki tüm gelişmeleri gunesinkizlari.dizisitv.com fan sitesi üzerinden güncel olarak takip edebilirsiniz.
Güneşin Kızları Dizisi Konusu
Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu'nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Adı Mutluluk Dizisi

Fox ekranlarında Adı Mutluluk Dizisi çok yakında dizi severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Yayınlanan Adı Mutluluk tanıtım fragmanları gerçekten çok beğenildi. Sosyal medya ve fan sitelerinde yapılan son yorumları incelediğimizde başarılı bir proje olacağını rahatlıkla sizlere belirtebiliriz. Adı Mutluluk Dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri www.mutlulukdizisi.com fan sitesi üzerinden güncel takip edebilirsiniz.
Adı Mutluluk Dizisi Konusu
Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu aramak için İstanbul’a gitme kararı veren Kumsal; tıpkı annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk eder ve kendini bir anda bir yurt odasında bulur! Kumsal artık İstanbul’dadır. Burası Kumsal’ın kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yerdir.

11 Haziran 2015 Perşembe

Sen Benimsin Nerede Çekiliyor?

Sen Benimsin Nerede Çekiliyor? Sen Benimsin Dizisi fox tv ekranlarında 19 Haziran Cuma akşamı 1.Bölüm ile dizi severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sen Benimsin Dizisi oyuncuları adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Sen Benimsin Nerede Çekiliyor gibi sorularının cevabını takipçilerimize aktarmak için gerçekten büyük bir çaba harcıyoruz. Fox ekranlarında Sen Benimsin Fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sen Benimsin 1.Bölüm Fragmanı'nı takipçilerimizle paylaşmıştık. Sen Benimsin Dizisi İzle'mek için tek yapmanız gereken fan sitemizi tekrar ziyaret etmek olacaktır. Özellikle Gökhan Keser'i tekrar bir televizyon projesinde görecek olmak fanlarını heyecanlandırdı. Bakalım fox ekranlarında Sen Benimsin Dizisi ne kadar beğenilecek. Dizi hakkındaki tüm gelişmeleri http://senbenimsin.dizisitv.com/ fan sitesi üzerinden güncel takip edebilirsiniz.