22 Mart 2016 Salı

Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı

Heyecanlı bir şekilde Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı videosunu izlemek için bekliyoruz. Bu haftada Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı ile heyecanlı dakikalara şahit olacağız. Şimdi dilerseniz hep birlikte Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı videosunu izleyelim. Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı canlı olarak şimdi izleme vakti. Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı online seyret bedava izle Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı canlı yayın Hayat Şarkısı 8.Bölüm Fragmanı sahneleri hayat şarkısı 8.bölüm fragmanı

17 Mart 2016 Perşembe

Kış Güneşi 5.Bölüm 2.Fragmanı

Meraklı gözlerle kış güneşi 5.bölüm 2.fragmanı videosunu izlemek için bekliyoruz. Show tv ekranlarında yine mükemmel bir bölüm bizleri bekliyor. Bakalım bu hafta neleri izleyeceğiz televizyon ekranlarında.

14 Mart 2016 Pazartesi

Kalp Asla Unutmaz Son Bölüm

Hepimiz nefeslerimizi tuttuk Fox ekranlarında yakında başlayacak Kalp Asla Unutmaz isimli diziyi bekliyoruz. Birbirinden önemli isimleri bir araya getiren dizi hepimizi ekran başına kilitleyecek gibi gözüküyor. Başrollerinde Hande Soral ve Kaan Yıldırım'ın rol alacağı Kalp Asla Unutmaz Dizisi edindiğimiz bilgilere göre Nisan ayında izleyicilerle buluşacak. İlerleyen günlerde dizinin ilk tanıtım fragmanı'nı fox ekranlarında izlemeye başlayacağız.
Son yıllarda yapılan en güzel dizilerden bir tanesi olacağını düşünüyoruz Kalp Asla Unutmaz'ın. Bakalım izleyiciden aynı ilgiyi dizi görecek mi? Heyecanlı bekleyişimiz devam etmekte. Sevgili takipçilerimiz dizi hakkındaki tüm gelişmeleri aşağıda paylaştığımız fan sitesi üzerinden anında öğrenebilirsiniz.
http://www.kalpaslaunutmaz.net/

12 Mart 2016 Cumartesi

İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm Fragmanı 19 Mart Cumartesi

İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm Fragmanı 19 Mart Cumartesi izle İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm Fragmanı 19 Mart Cumartesi online seyret İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm Fragmanı 19 Mart Cumartesi sahneleri İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm Fragmanı videosu web sayfamızda yayınlandı. Show Tv ekranlarının fenomeni İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm ile yine hepimizi ekran başına kilitleyecek. Şimdi hep birlikte İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm tanıtım fragmanı izleyelim. ilişki durumu karışık 35.bölüm fragmanı

asla vazgeçmem 42.bölüm 2.fragmanı

asla vazgeçmem 42.bölüm 2.fragmanı biraz önce yayınlandı. şimdi sizleri asla vazgeçmem 42.bölüm 2.fragmanı videosu ile baş başa bırakacağız. asla vazgeçmem 42.bölüm 2.fragmanı videosu izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.

4 Mart 2016 Cuma

Atv Eve Dönüş 22.Bölüm 11 Mart Cuma Fragmanı Seyret

Eve Donus 22.Bolum Fragmani izle yeni bolum Eve Donus 22.Bolum Fragmani seyret Eve Donus 22.Bolum Fragmani kisa sure once dizi severlerle bulustu. Bu haftada heyecanli sahneleri birlikte izleyecegiz. Eve Donus 22.Bolum Yeni Fragmani 11 Mart 2016 Cuma Eve Donus 22.Bolum ozeti Eve Donus 22.Bolum Fragmani Seyret atvnin begenilerek seyredilen Eve Donus dizisinin iki basarili oyuncusu senaryo geregi birlikte karaoke yaptilar.Eve Donus dizinin iki basarili oyuncusu Merve Oflaz ve Gurbey ileri, senaryo geregi yaptiklari karaokenin ardindan, ikili hizlarini alamayip birlikte sarki soylemeye devam ettiler. Renkli ve eglenceli goruntulere sahne olan dizinin 15. bolumunun cekimleri sirasinda 4 saat karaoke yapan ikili, oldukca eglenceli dakikalara imza atarak dizi ekibinden alkislari topladi. Merve Oflaz, Gurbey, cok iyi anlastigim birisi. Senaryoyu okudugumda cekimlerde karaoke yapacagimizi duyunca cok sevindim. Sesimin cok iyi oldugunu soyleyemem ama Gurbeyle duet yapmak cok eglenceliydi. eve donus 22.bolum fragmani izle cekimlerde sarki okumaya doyamayinca cekim sonrasinda da devam ettik. diyerek dusuncelerini dile getirdi. Merve Oflazin her bakimdan mukemmel bir partner oldugunu belirten Gurbey ileri, Merveyle karsilikli rol oynamaktan oldukca keyif aliyorum. Ayni sekilde sarki soylemek de oldukca keyifliydi. diyerek dusuncelerini dile getirdi. Simdi eve donus 22.bolum fragmani videosunu hep birlikte izleyelim.

muhteşem yüzyıl kösem 17.bölüm fragmanı (10 mart perşembe)

muhteşem yüzyıl kösem 17.bölüm fragmanı (10 mart perşembe)

2 Mart 2016 Çarşamba

kara sevda 21.bölüm fragmanı (9 mart çarşamba)

kara sevda 21.bölüm fragmanı (9 mart çarşamba)

Diriliş Ertuğrul 49.Bölüm Fragmanı

Trt1 ekranlarının fenomeni bu hafta diriliş ertuğrul 49.bölüm fragmanı ile yine hepimizi tv başına toplayacak. Ertuğrul obaya döndüğünde yaşananlara tepkisi ne olacaktır?TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul”un 48.Bölümünde İki devlet arasında yapılan anlaşma gereği Noyan’ın serbest kalacak olması devletle Kayı ve Dodurga obalarını karşı karşıya getirmiştir. Oba beyleri sonuç ne olursa olsun Noyan’ın idam edilmesi gerektiğini düşünürler. Ancak Saadettin Köpek, her iki obanın beyleriyle konuşarak onları, Noyan’ın idam edilmemesi için ikna etmiştir. Noyan idamdan kurtulmuş, Saadettin Köpek tarafından götürülmüştür. Noyan’ın idam edilmemesi, obada büyük bir hayal kırıklığı yaratırken, Saadettin Köpek, bir yandan Noyan’ı idamdan kurtarırken, diğer yandan Tangut’la başka planlar yapmıştır. Ertuğrul’un gördüğü rüya onu çok etkilemiştir. Yaptıkları uzun yolculuktan sonra obaya geri dönmek için yola çıkan Ertuğrul ve alpları, izleyenlerin meraklarını daha da arttırırken, obaya döndüklerinde yaşanacaklar şimdiden merak konusu olmayı başardı.Sungur Tekin, Noyan’ı öldürebilecek midir? Noyan ve Tangut arasında neler yaşanacaktır? Kayılar’ın geleceğini etkileyecek olan görevi, Ertuğrul’a veren kişi kimdir? Ertuğrul’a verilen yeni görev ne olacaktır? Hayme Ana, Goncagül’ü sorgulayıp bir bilgiye ulaşabilecek midir? Ertuğrul obaya döndüğünde yaşananlara tepkisi ne olacaktır? Ertuğrul, kimin ölüm haberiyle yıkılır? Saadettin Köpek, Ertuğrul karşılaşmasında neler konuşulur? Selcan bildiklerini kendisine söylediğinde, Korkut’ Beyin tepkisi ne olacaktır? Ertuğrul ile Gümüştekin’in arasındaki tartışmanın sonucu obaya nasıl yansıyacaktır?

Aile İşi 4.Bölüm Fragmanı 9 Mart Çarşamba

Atv ekranlarının yeni dizisi aile işi 4.bölüm fragmanı az önce yayınlandı. Şimdi sizleri video ile baş başa bırakacağız. Bela paratoneri sahte ailemiz, her dakika verdikleri yeni arızalarla, Sami Bey'in sabrını zorlamaya, sürekli vites yükselterek tahammülünü tüketmeye devam eder. Mülayim'in eve dönmesiyle ipten dönen 'Aile İşi' projesini hüzün ve kahkaha yüklü yeni engeller bekler. Hakan'ın Müjde'ye emanet ettiği yüzüğün sırra kadem basması, Leman'ın kaynanalıkta sınırları zorlaması, baştan sona huzura, neşeye batmış gibi başlayıp devam eden aile pikniğinin de sonlara doğru her türlü aksiliğe toslaması, tam gaz mutluluğa gitmek için yola çıkmış sahte ailemize hız tümseği olur. 'Her şey bitti' denilen anda Ece'nin konuşması tüm bu dertleri unuttursa da, Ece'yi okulda bekleyen sürpriz, yürekleri ağza getirir.

kış güneşi 3.bölüm fragmanı (8 mart salı)

kış güneşi 3.bölüm fragmanı (8 mart salı)