22 Şubat 2016 Pazartesi

Kış Güneşi Aslı Enver Kaç Yaşında?

Son günlerin en çok konuşulan dizi projesi Kış Güneşi nihayet yayın hayatına başlıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol aldığı dizide Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız isimleri ön plana çıkmakta. Show tv ekranlarında yayınlanacak dizide sıradışı bir hikaye bizleri bekliyor diyebiliriz. Bu sezona damga vuracağını düşündüğümüz dizinin tüm sahnelerini Kış Güneşi izle sonra hakkındaki yorumları yazmanızı öneriyoruz.
Son yıllarda ülkemizde adeta bir moda haline gelen uyarlama dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Edindiğimiz son bilgilere göre Kış Güneşi ünlü bir kore dizisinden uyarlama. Şükrü Özyıldız'ı iki rolde izleyeceğiz. Karşımıza Efe ve Mete olarak çıkacak. Bu gerçekten zor bir durum olarak düşünüldüğünü varsayarsak belkide türk televizyonlarında ilk kez karşılaşacağımız bir durum olarak güzüküyor. Bakalım bu durumu oyuncularımız başarılı bir şekilde izleyicilere aktaracak mı?
Geçtiğimiz günlerde dizimizin müziklerini dinleme fırsatı bulduk. Gerçekten özenerek hazırlanmış olduğunu öğrendik. Evet çok güzel bir iş ortaya çıkarılmış olduğunu düşünüyoruz. Bakalım dizi izleyici tarafından güzel reyting sonuçları ile karşılaşacak mı?
Buradan sizleri Kış Güneşi hakkındaki bu yazıyı okuyup diziyi izlemeye davet ediyoruz. Eminizki sizlerde bu diziyi beğeneceksiniz. Şimdilik görüşmek dileğiyle. Kış Güneşi hakkındaki yorumlarınızı alt kısımdan yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder